Meer dan 4.000 mensen op Sint-Job Zomert!

Misschien was je er ook bij Sint-Job Zomert? Zoals ieder jaar was het weer een knaller van formaat! Daan De Veuster (organisatie) schat dat er in totaal meer dan 4.000 mensen kwamen kijken naar de optredens, zich amuseren bij alle verenigingen op Festival Familial en snuisteren op het Geefplein.

Sint-Job zomert verenigingen Festival Familial
Op Festival Familial was er weer veel leuks te beleven!

Gert Paulussen (organisatie, festival Familial) liet me alvast weten dat er op Festival Familial zo’n 25 verenigingen waren! Van AKABE tot Okra, de KWB tot de imkersbond. Kinderen en volwassenen wisten zich goed te amuseren en leerden weer nieuwe verenigingen kennen. Met een DOE-kaart konden kinderen dan weer een leuke prijs krijgen, Gert geeft alvast nog mee dat er 1230 DOE-kaarten werden uitgedeeld.

Een hele hoop vrijwilligers werken hier aan mee: een kerngroep die de volledige organisatie op zich neemt maar ook veel hulp van allerhande mensen achter de toog, backstage, opbouw en afbraak… Knap!

Een evenement zoals dit krijgt volop ondersteuning vanuit de gemeente Brecht. Materialen lenen van de uitleendienst en praktische hulp. Zo moet het ook!

Zo’n evenementen mogen er gerust meer zijn en verdienen vast en zeker extra aanmoediging van het gemeentebestuur. Ze dragen er immers toe bij dat we elkaar beter kennen en ontmoeten en dat heeft zo z’n voordelen!

Knap werk Sint-Job Zomert! Doe zo voort!

Deel gerust.

One thought

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *