Online marketing & e-commerce

Met een passie voor online marketing en e-commerce help ik graag bedrijven en personen om zich online beter vindbaar te maken. Of het nu gaat van een klein bedrijf lokaal bovenaan in Google te krijgen of het schrijven van webteksten voor snelgroeiende ondernemingen.

  • Copywriting

Schrijven voor zoekmachines en schrijven voor mensen. In feite bestaat dat onderscheid niet. Wie goede teksten schrijft die interessant zijn zal ook scoren in Google. Toch is het niet slecht in je achterhoofd te houden dat je wel wil scoren in zoekmachines. Hier en daar optimaliseren voor het web maakt je tekst niet slechter voor je lezer, maar wel beter voor je vindbaarheid.  Op zoek naar een freelance schrijver? Voeg me toe op LinkedIn en stuur me een berichtje. Liever eerst even kijken hoe ik schrijf? Bekijk m’n artikels op Bloovi hier.

  • SEO

Google is voor de meeste mensen nog steeds het startpunt wanneer ze op zoek zijn naar iets. Het spreekt voor zich dat wie hoger in Google staat meer bezoekers zal krijgen en dus bijgevolg meer offerteaanvragen, telefoontjes, bestellingen… Jammer genoeg bestaat er geen gouden formule om zomaar op plaats één te komen. Bureaus die dat beweren neem je beter vanaf seconde één al niet meer serieus. Het is echter niet omdat er geen gouden formule is dat het niet onmogelijk is. Mits de juiste aanpak en voldoende (tijds)investering kan je heel ver komen. Met m’n ervaring voor speelgoed Kiki leerde ik al welke methoden wat opleveren en wat weinig resultaat geeft. Heb je zelf hierover vragen? Voeg me toe op LinkedIn en stuur me een berichtje.