“Knaldrang” bij de mensen: we lanceren The Roaring 21 en Breakout party [VIDEO]

Zodra het kan organiseren we met een groep jongeren twee dagen groot feest in Sint-Job! Elke avond zijn 500 feestvierders welkom in onze grote tent in Sint-Job. Tickets zijn nu al te koop: https://2960db.tickoweb.be/

Breakout Party en The Roaring 21 feest Sint-Job
Ons team vrijwilligers

De bedoeling is eenvoudig: wij wachten niet op het moment dat een feestje weer mag om onze organisatie te starten. We starten nu al, zo zijn we klaar om meteen te feesten als het toegelaten is. Ons feestweekend zal dus doorgaan het eerste weekend dat het toegelaten is (tenzij dit in een examenperiode valt.)

Bekijk hier de reportage van ATV:

Het initiatief werd ook opgepikt door Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws.

Breakout Party

De eerste avond (vrijdag) is er onze Breakout Party. Een feest met de beste hits en beats van dit moment, het zullen dus vooral jongere zijn die hier een onvergetelijke avond kunnen beleven. We voorzien alles wat nodig is voor een dik feestje: DJ’s, vette lichtshow, bier & cocktails.

The Roaring 21

Op deze tweede avond gaan we terug in de tijd. In de vorige eeuw was sprake van “The Roaring 20’s”, woelige jaren na een zware crisis. Ook nu denken we dat we na deze coronacrisis woelige jaren in gaan, waar ook uitbundig gefeest zal worden. Met “The Roaring 21” kiezen we voor aan avond met muziek van vroeger: dat kan jaren 70 en 80 zijn, maar evengoed 00’s. Als het maar dansbaar is! Alle leeftijden zijn welkom, want niemand is te oud om nog eens goed uit de bol te gaan!

Tickets vliegen de deur uit

De tickets zijn sinds maandag 3 mei online te koop. De goedkopere Early Bird tickets voor “The Roaring 21” waren die avond zelf al uitverkocht! Het is dus duidelijk dat jong en oud veel zin heeft in een feestje!

Wie is de organisatie?

Een groep van een 10-tal jongeren engageren zich om het feestweekend in Sint-Job in elkaar te boksen. Ze doen dit volledig vrijwillig en richtten hiervoor een nieuwe vereniging op. Er is geen bedoeling om winst te maken voor de organisatoren, eventuele inkomsten worden gebruikt om verenigingen die een handje helpen te vergoeden en eventueel een kleine buffer op te bouwen om in de toekomst nog meer evenementen te kunnen organiseren.

En mag dat allemaal zomaar?

De organisatie heeft een akkoord gekregen van het gemeentebestuur dat, zodra federale en lokale coronamaatregelen het toelaten, het feestweekend mag plaatsvinden. Zij krijgen ook op voorhand alle informatie dat er meteen een vergunning kan afgeleverd worden als de datum bekend is.

Deel gerust.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *