Uitleendienst Brecht: herbruikbare bekers ontlenen en zware materialen laten leveren.

Het al lang een strijdpunt van me: er moet in onze gemeente wat meer te beleven zijn. Als je wat meer leven in je gemeente wil, dan moet je organisatoren ondersteunen. Daarom pleit ik er al lang voor dat de uitleendienst van Brecht zware materialen zoals WC-wagens en dranghekken ter plaatse komt leveren. Dat is nu eindelijk realiteit.

Wie vandaag een evenement wil organiseren, mag in principe geen wegwerpbekertjes meer gebruiken. Herbruikbare bekers zijn dus nodig, maar dat is niet altijd evident. Privé huren? Ook dat is niet gemakkelijk voor een vereniging. Al jaren vraag ik daarom dat de Brechtse uitleendienst herbruikbare bekers in haar assortiment neemt. Ook dat wordt nu een feit.

Materialen laten leveren door uitleendienst Brecht

Zware materialen zoals WC-wagens, dranghekken, het podium of wastafels kan een vereniging laten brengen en weer ophalen. Hiervoor betaal je voor één vrachtwagen (bv. één WC-wagen) €75. Voor twee of meer wagens betaal je €150, niets meer. Aanvragen kan via deze webpagina op de website van de uitleendienst Brecht.

Hebruikbare plastic bekers in Brecht

De gemeente heeft beslist om 15.000 herbruikbare bekers aan te kopen. Die zullen verenigingen kunnen ontlenen, er zal wel een kleine kost voor de afwas zijn.

Zodra de bekers geleverd zijn zal dit ook via de website van de uitleendienst aangevraagd kunnen worden.

Deel gerust.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *