Vooruitkijken naar 2019

Affiche Roeland Ruelens CD&V Brecht
Deze affiche kreeg ik op 31 december 2017 cadeau. Het had bijna m’n echte affiche kunnen zijn!

Zo snel is een jaar weer om: een jaar geleden vond “I Love Sint-Job” en “I Love Retro” nog nooit plaats op het dorpsplein (Max Wildiersplein) en dat feestweekend beleefde zo haar meest grootse editie ooit. Een jaar geleden was het nog niet bekend dat ik mee zou doen aan de gemeenteraadsverkiezingen (laat staan verkozen zou zijn) en we wisten nog niet dat we een heet, droog Chirokamp mét spannende storm tot een goed einde zouden brengen. De warmte en droogte had tot gevolg dat één van m’n favoriete evenementen niet kon doorgaan: de vlottenrace. Maar dat werd dan weer dubbel en dik gecompenseerd met het 30 jaar bestaan van Chiro Sint-Job.

De (snel)weg vooruitkijken naar 2019

Het komende jaar belooft weer razend interessant te worden, zonder aan plezier te moeten inboeten. Misschien was 2018 wel een voorbode voor het komende jaar, ik werd verkozen in de gemeenteraad: nu kan het werk beginnen. Ik ga ervoor: er alles aan doen dat wie initiatief neemt volop ondersteund wordt, meer leven in de brouwerij! Stilzitten zal er allicht niet inzitten, maar hopelijk wel wat vaker stilstaan. Af en toe stilstaan bij wat vanzelfsprekend lijkt, door ook stil te zijn en te durven luisteren. Daar wil ik werk van maken.

Dit wens ik je graag toe

Een jaar dat bruist, waar je nieuwe mensen kan ontmoeten en samen fantastische momenten kan beleven. Maar waarbij je ook kan rekenen op steun wanneer nodig en je zelf steun kan zijn.

Een goede gezondheid is, ook op mijn jonge leeftijd, niet vanzelfsprekend. Een goede gezondheid is van onschatbare waarde om je leven naar eigen zin vorm te geven. Dat is dan ook mijn voornaamste wens voor het komende jaar.

Deel gerust.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *