Wie is Roeland Ruelens?

Programma CD&V - CDB Brecht 2018Ik ben Roeland, geboren in 1996. Jongste zoon van een gezin van 4 kinderen en woonachtig te Sint-Job-In-’t -Goor, Brecht in de provincie Antwerpen.

Mijn secundair diploma haalde ik aan het Vita et Pax college, waar ik afstudeerde aan de richting Latijn-wetenschappen.

Na 2 jaar Toegepaste Economische Wetenschappen gestudeerd te hebben aan Universiteit Antwerpen volg ik nu de opleiding “Communicatiewetenschappen”, eveneens aan de Universiteit Antwerpen.

Sinds m’n 6e ben ik actief lid van Chiro Sint-job waar ik in 2014 ook leiding werd. Daarnaast speelde ik 11 jaar slagwerk, ook vandaag nog haal ik nu en dan de drumstokken boven.

Tussen m’n 16 en 18 werkte ik als jobstudent bij “Café trappisten”. Ja, dat ene café waar ze de beste Westmalle Trappist van ’t land serveren. Een erg leuke én smakelijke ervaring.

Momenteel zit ik niet stil, zo run ik de webshop voor de Speelgoedwinkel Kiki sinds 2013. Dit gaat van afspraken maken met partners voor het verzenden van je pakjes tot het hele online marketinggebeuren.

Naar aanleiding van m’n interesse voor e-commerce en online marketing startte ik een eigen onafhankelijke blog: morrismarketing.be. Hier geef ik tips en inspiratie voor iedereen met een kleine of startende webshop met ambitie.

Naast schrijven voor m’n eigen blog schrijf/schreef ik ook voor Bloovi, Frankwatching, Emerce, MarketingMed… vooral onderwerpen met de link tussen e-commerce en marketing komen aan bod.

Ik hielp ook enkele bedrijven zich online beter te positioneren. Zo werkte ik mee aan de online vindbaarheid van Coscale, een Gentse start-up (en spin-off van de Universiteit Gent).

Ik werk als vrijwilliger mee aan de online communicatie van Chirojeugd Vlaanderen VZW (beheer Facebookpagina), ik beheer eveneens mee de pagina van de huidig burgemeester van Brecht, Luc Aerts en 1e Schepen in Brecht Daan De Veuster

Sinds 18 maart 2018 is het ook bekend dat ik mee zal doen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in Brecht voor CD&V – CDB. Ik zet me al langer in voor een hoop mensen in onze gemeente en ben ervan overtuigd dat ik ook via politieke weg mooie zaken kan realiseren. Zo ben ik van mening dat iedereen er op vooruit gaat als we werk maken van een buitengewoon bruisende gemeente. Een gemeente waar we elkaar kennen, ons amuseren, ons kunnen ontspannen en winkelen. Maar ook een gemeente waarbij voorgaande uitgangspunten voor iedereen zijn, zonder iemand achter te laten.

Wil je graag in contact komen met me of volgen wat ik doe? Klik dan op “vind ik leuk” of stuur me een berichtje op m’n Facebook pagina.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *